Fitzroy House Reception
Commercial Fitzroy House Reception Budget: £37,230
Client: PHD

We have designed and refurbished the front house of a creative agency. The result is a welcoming and collaborative reception that better reflects phd’s values and aspirations. Despite the confined space and the limitation of having to retain the existing layout we managed to create a social space through the installation of a new coffee bar and window bench. Previous lack of visual stimulation was resolved through careful use of tactile materials and feature lighting.  Works included the reconfiguration of the existing reception desk and re-cladding in furniture linoleum; installation of brick wall panels; installation of new shelving and storage behind reception; Corian re-sanding; installation of tea point using Richlite worktop; installation of vinyl flooring; new LED and neon lighting; build of drywall TV niche; bespoke fitted window bench; redecoration throughout.

All works were successfully completed within a very tight, one week schedule.

MORE PROJECTS